Godmorgon.

Du kommer att hitta kärlek.Var alldeles varm i nacken när jag vaknade och hela rummet luktade andetag. Kliver långsamt ur sängen och drar upp gardinen. En smal strimma med solljus söker sig längs hans överarm och vänstra skuldra. Med lätta fötter söker jag mig till köket och gör kaffe till oss båda. Jag vill ha två sekunders mjölk i mitt, han dricker sitt svart.
Med ännu lättare steg än innan svävar jag nästan in i sovrummet igen för att inte spilla. Jag sätter ner hans kaffe på nattduksbordet bredvid väckarklockan som ska ringa 10:32. Hans buss går 11:04.
Med benen uppdragna mot kroppen och muggen med mitt kaffe tryckt mot bröstet låter jag mina ögon utforska honom. Efter knappt en hel minut böjer jag mig framåt, tar stöd med mitt högra ben i golvet och sträcker mig mot honom. Med min vänstra hand har jag ett stadigt grepp om muggen, med min högra stryker jag honom över håret och ner i nacken. Han är kittlig. Vaknar till när mina fingrar långsamt rör sig över sidan av halsen. Han ler.

Och jag vaknar.

Jag såg honom så väl, men jag kommer inte ihåg hur han såg ut. Förmodligen för att jag inte vet vem han är.Det känns fel att säga att man saknar en dröm.

Visa mig en dröm
Postat av: ems

du skriver så otroligt vackert

2011-02-14 @ 10:32:32
URL: http://emaemaemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med ems, och dina bilder likaså!

2011-02-14 @ 10:45:13
Postat av: gab

Himla fin blogg du har!!

2011-02-15 @ 11:04:40

Viska i mitt öra:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0